Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Rabarbersoepje met citroensorbet en aardbeien
Fazant met savooiekool, druiven en rode wijnsaus
Drie feestelijke amuses
Lamsfilet gevuld met Parmaham, kalfsfricandeau en Emmentaler, gekonfijte groenten en aardappeltournedos
Makreelrilettes met venkelvinaigrette en dragonmayonaise
Amandelmousse met kersensorbet
Zuurkoolstrudel
Chocoladetaartje met sinaasappelcompôte
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2025 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken