Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Sint Jacobsschelpen met amandelen, dille en witlof
Kaasterrine
Ceviche van coquilles gemarineerd in Yuzusap met peperige guacamole
Zeebaars met Sauternes saus, pistacheboter en pasta
Oesterzwambonbon met olijvenvinaigrette
Perzische gevulde lamsschouder met aubergines in honing
Stracciatelli alla Romana con bastoncini di pasta sfoglia con formaggio
Gekarameliseerde peren met hazelnootijs
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2025 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken