Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Steak au poivre, cranberry rodekool en Hasselback aardappel
Fazant met savooiekool, druiven en rode wijnsaus
Sint Jacobsschelpen met amandelen, dille en witlof
Heldere bouillon met kalfsleverquenelles en bladerdeegrondjes
Zoete pannenkoek met geitenkaas en peer
Vol-au-vent kippenragout met brosse kraak
Witlof trio met tarte tatin, stamppotje en salade
Bloemkool met Italiaanse kaascrème
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2025 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken