Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Geroosterde paprikasoep met slagroomtoef en zeezoutwafel
Coquilles met Tarte Tatin van venkel
Italiaanse gevulde mosselen met ciabatta en kruidenboter
Gepocheerd eitje met morillesaus
Gebraden eendenborstfilet met bietjes, paddenstoelen en peperige saus
Sint Jacobsschelpen met amandelen, dille en witlof
Gevulde varkenshaas met aardappelpuree en groenten uit de oven
Courgetteduo met varkensmedaillon
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2025 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken