Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Heldere bouillon met kalfsleverquenelles en bladerdeegrondjes
Gegrilde rode mul met verse kruiden en botersaus
Gebakken tonijnfilet met peultjes, taugé en citroenbotersaus
Canard à l’orange, pommes soufflées au laurier et brocoli aux amandes
Crêpes Suzette met vanille ijs
Spaghetti met mosselen en Treviso-sla
Steak tomaat
Geroosterde paprikasoep met slagroomtoef en zeezoutwafel
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken