Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Chocolade bavarois bol met framboos en aalbes
Mul gemarineerd in sinaasappel
Geroosterde paprikasoep met slagroomtoef en zeezoutwafel
Rode mul met venkel en een saus van oranjebitter
Auberginebeignets ( naar het recept van Yotam Ottolenghi)
Vanilleparfait met peer en karamelsaus.
Salade met geroosterde vijgen, honingtijmspekjes, roquefortdressing en hartige saladebiscuits
Aardbeien Romanoff
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken