Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Texelse lamshaasjes met mosterd- rozemarijnsaus een HoekscheWaards-Amsterdams aardappeltje en pastinakenmousse
Gamba- en komkommertartaar
Spinazie-gorgonzola soep met grissini
Bavette, cannelloni gevuld met crème van aardpeer en rood lof
Sous-vide bereide eendenborstfilet met selderijremoulade, kikkererwtenmousseline en gekarameliseerde wortel
Scroppino van limoensorbetijs en prosecco
Vitello tonnato met een amuse van tonijntartaar
Baccalà al forno del Nord Italia
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2025 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken