Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Koolvissoufflé met groentenrijst en peterseliesaus
Gegrilde groene asperges met een gefrituurd ei en flintertjes Leidse kaas, croutons en gebakken grove Hollandse mosterd
Frambozen met vanille-frambozensaus en krokant schuim
Gebakken zalm met geroosterd venkelzaad, met aardappel- citroenschijfjes op een bord met broccolicrème
Conghiglie gevuld met gorgonzola en walnoten
Tompouce met truffelcrème en gerookte eend
Heldere bouillon met kalfsleverquenelles en bladerdeegrondjes
Kalkoenrollade met ahorn-baconvulling en een Yorkshirepudding
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken