Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Citroenverrassing
Tomatentartaar met avocado en een kwarteleitje
Reerack met rode wijn, broccolistronk met broccolimuntsaus
Fazant, eendenlever-fazantmousse, pastinaakpuree en zuurkool
Kersenfeest
Mini bosvruchten, sinaasappel en chocolade pavlova's
Yotam Ottolenghi’s geroosterde aubergines
Varkenshaas met pastinaak gratin en kersen chutney
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken