Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Franse heldere vissoep met tonijnciabatta
Filodeeg met chocolade aardbeien en basilicumroomijs
Tomaat gevuld met kleine groenten
Getruffeerde kip met proseccosau
Italiaanse gevulde mosselen met ciabatta en kruidenboter
Sabayon van steranijs en kaneel met gepocheerde peer en gezouten karamelijs
Gemarineerde mango met kokosroom en boudoirs
Gazpacho con Cabrales panna cotta y crutones de ajo
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken