Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Salmon à l’orange, aardappelpoffertjes met Noilly Prat-schuim
Tourin à la tomate
Tartelette met pijnboompittenspijs en calvadosmousse
Reerack met rode wijn, broccolistronk met broccolimuntsaus
Tompouce met truffelcrème en gerookte eend
Champagne-ijs parfait met amandelkrul
Geitenkaas met dadels, vijgen en abrikozen
Kalfszwezerik met Madeirasaus, gesmoorde prei en aardappelpannenkoek
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken