Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Hammouse met salsa van rode paprika
Gepocheerd eitje met morillesaus
Fazant, eendenlever-fazantmousse, pastinaakpuree en zuurkool
Luchtig geitenkaastaartje met gemberroom
Gekonfijte scharfilet met zeekraal en aardappel-roomsaus
Parelhoen op een bedje van noot en appel met een roomsaus
Zeebaars met Sauternes saus, pistacheboter en pasta
Tonijncarpaccio met krokante kappertjesdressing
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken