Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Salmon à l’orange, aardappelpoffertjes met Noilly Prat-schuim
Kalfszwezerik met Madeirasaus, gesmoorde prei en aardappelpannenkoek
Open lasagna met zalm, citroenricotta en komkommerspaghetti en basilicumolie
Tomatensoep met Serranoham en Idiazabal
Crêpes Suzette met vanille ijs
Gekonfijte scharfilet met zeekraal en aardappel-roomsaus
Kokoscrumble met perzik, frambozen en vanilleroomijs
Gelakte varkenswang met gekarameliseerde witlof en Vlaamse friet
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2025 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken