CUISINE CULINAIRE RIJNMOND
Vlaardingen
PASSIE VOOR KOKEN
ZOEKEN
Verstuur
Puur natuur
Zonder inspanning geen resultaat
Producten van het seizoen
Koken met passie
Home
Menu's
Menu's en recepten
Maand menu's
Bestellijsten
Kookagenda
Uitgebreid zoeken
Alle recepten
Weetjes
Activiteiten, nieuws & tips
Activiteiten
Nieuws
Kleding
Instructies keuken
Foto's
Archief
Over ons
Algemene informatie
Organisatie
Wie doet wat?
Onderkomen
Menu en wijnen
Lidmaatschap
Chefs examen
Partneravond
Kledingvoorschrift
Huishoudelijk reglement
Aanmelden
Lid worden
Contributie
Informatie
Alle recepten
"Nieuwerwetse erwtensoep" met pesto en rookworstcake
Voorgerecht
Soep
5-kruiden biefstuk met aardappelpoffertjes
Hoofdgerecht
Rundvlees
Wijn
Rood
Aardappelgratin met spinazie en kaas
Bijgerecht
Aardappelsalade met coquilles en patra negra
Voorgerecht
Schelpdieren
Aardappelsalade met zeewolf
Voorgerecht
Vis
Aardbeien met zabaglione
Dessert
Aardbeien met zoete basilicumpesto in Pavlova-ring met een bolletje honingijs
Dessert
Aardbeien Romanoff
Dessert
Wijn
Mousserend
Aardbeiencruffins met mascarpone-aardbeienijs en aardbeiencoulis
Dessert
Wijn
Wit
Aardpeer met spinazie, gebakken portobello met kwartelei en bearnaisesaus
Voorgerecht
Aardpeersoep
Voorgerecht
Soep
Aardperensoep
Voorgerecht
Soep
Advocaatmousse
Dessert
Amandel kipfilet met sinaasappel citroensaus en bloemkool couscous
Hoofdgerecht
Gevogelte
Amandel-limoncellocake
Dessert
Wijn
Wit
Amandelbladerdeeg met kwartelei
Voorgerecht
Amandelcreme met Cointreau, zomervruchten, vinaigrette en Proseccogelei met aardbeien
Dessert
Amandelgebak met peren in rode wijnsaus
Dessert
Wijn
Wit
Amandelkip met taartje van groene groenten en salsa verde
Hoofdgerecht
Gevogelte
Amandelmousse met kersensorbet
Dessert
Wijn
Mousserend
Amandelshortcake met peer en blauwe bessen
Dessert
Wijn
Wit
Ananas met witte chocolade-ijs
Dessert
Anjouduif met tuinbonen in knoflookroom
Hoofdgerecht
Gevogelte
Appel, paling en eendenleverkrullen
Voorgerecht
Gevogelte
Vis
Appelbol met amandel, geitenkaas en druiven
Dessert
Appelciderroomsoep met kaas
Voorgerecht
Soep
Appelsoep met coquille
Voorgerecht
Soep
Schelpdieren
Appelsoufflé - appeltartaar
Dessert
Appelstroopparfait met een loempia van appel en "oude wijven" koek
Dessert
Arrosta con mostarda rollade met mostarda
Hoofdgerecht
Varkensvlees
Kalfsvlees
Artisjok 'en cocotte'
Voorgerecht
Asperge quiches
Voorgerecht
Asperges met aardappelmousseline, Holandaisesaus en gepocheerde grietfilet
Hoofdgerecht
Vis
Asperges met ei, kappertjes, radijsjes en bieslook
Voorgerecht
Wijn
Wit
Asperges met kervelsaus en fleuron
Voorgerecht
Asperges met sinaasappelsaus
Voorgerecht
Asperges met zalm en koriander
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Aspergesoep met gerookte paling
Voorgerecht
Soep
Vis
Aspergesoep met gerookte paling en Noordzeegarnalen
Voorgerecht
Soep
Schaaldieren
Vis
Wijn
Wit
Aspergesoep met gevogeltebouillon, sinaasappel en gambas
Voorgerecht
Soep
Aspergespiraaltje met Schotse kwarteleitjes
Voorgerecht
Aspergeverrassing
Voorgerecht
aubergine met Parmaham en mozzarella
Voorgerecht
Wijn
Wit
Aubergine-sushi met sesamdressing
Voorgerecht
Wijn
Wit
Auberginebeignets (naar het recept van Yotam Ottoleghi)
Voorgerecht
Avocado met garnalen en citrusvinaigrette
Voorgerecht
Schaaldieren
Avocado met sinaasappel, passievruchtensorbet en koffiesiroop
Dessert
Wijn
Wit
Avocadosalade met grapefruit en garnalen
Voorgerecht
Schaaldieren
Bavette met harissa mayonaise en mais salsa
Hoofdgerecht
Rundvlees
Wijn
Wit
Biefstuk met Bearnaisesaus en Franse frietjes
Hoofdgerecht
Rundvlees
Biefstuk met rucola en Parmezaanse kaas
Hoofdgerecht
Rundvlees
Wijn
Wit
Biet, bloedworst en eendenlever
Voorgerecht
Gevogelte
Bietjes met amandelsaus en langzaam in olie gegaarde zeebaars
Voorgerecht
Vis
Bietjes met pruimen en walnoten gerookte forel en blini's
Voorgerecht
Vis
Bisque d'homard
Voorgerecht
Schaaldieren
Bisque met oester en spinazie
Voorgerecht
Schelpdieren
Bitterkoekjesbavarois met bosbessencompote
Dessert
Bitterkoekjesijs met ananas
Dessert
Bloemkool met Italiaanse kaascreme
Voorgerecht
Wijn
Wit
Bobotie met gewokte groenten
Hoofdgerecht
Rundvlees
Lamsvlees
Wijn
Wit
Boerenhoevekipfilet met dragonsabayon
Hoofdgerecht
Gevogelte
Boerenpaté met appelchutney
Voorgerecht
Bonbons van gemarineerde ossenhaas gevuld met aardappelsalade, Parmezaan, rucola en balsamico-vinaigrette
Voorgerecht
Rundvlees
Wijn
Rood
Bonet (dessert uit Piedmonte met chocolade, rum en amaretti)
Dessert
Bosuipoffertjes met rivierkreeft, Paddenstoelenterrine en Truffelpaté in pancetta
Voorgerecht
Schaaldieren
Brasato di coniglio al vino bianco con rosmarino (gestoofd konijn in witte wijn met rozemarijn en polentataartje)
Hoofdgerecht
Bruschetta met geitenkaas, tomaat en salsa
Voorgerecht
Amuse
Wijn
Wit
Mousserend
Burrata met geroosterde druiven
Voorgerecht
Wijn
Wit
Butternut squash soup (pompoensoep) en ciabattabrood
Voorgerecht
Soep
Wijn
Wit
Cake van zoete aardappel met sinaasappelsaus en hazelnootijs met slagroom
Dessert
Calamari ripieni alla griglia. Gegrilde gevulde Pijlinktvis
Voorgerecht
Vis
Canette met gevulde ui
Hoofdgerecht
Gevogelte
Wijn
Rood
Cannelloni van zalm met komkommer
Voorgerecht
Vis
Capellini met verse tomatensaus
Voorgerecht
Caprese variatie, Tomatenbasilicumijs met gegrilde tomaat mozzarella pijnboompitjes
Voorgerecht
Carpaccio van coquilles, kaviaar en creme fraiche met limoen
Voorgerecht
Schelpdieren
Ceasarsoep
Voorgerecht
Soep
Wijn
Wit
Ceviche van heilbot met gember en chilipeper
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Ceviche van makreel
Voorgerecht
Vis
Champagne Charlotte
Dessert
Champagne-ijs parfait met amandelkrul
Dessert
Champignons met een vulling van gekaramelliseerde rode ui, dadel en rozemarijn
Voorgerecht
Amuse
Champignons met mozzarelle en tijm
Voorgerecht
Charlotte van bittere chocolade met amandelvingers en Banyuls-coulis
Dessert
Chebakkia
Dessert
Chipolatapudding met verse vruchtjes
Dessert
Chocolade omelet Siberienne
Dessert
Wijn
Rood
Chocolademeringues met fleur de sel en nchocolade ijsbolletje
Dessert
Chocolademousse
Dessert
Chocoladerol met cranberries
Dessert
Chocoladetaartje
Dessert
Wijn
Sherry
Cidersoufflé met frambozensorbetijs
Dessert
Citroenverrassing
Voorgerecht
Wijn
Wit
Citrusmousse met kersencompote en amandelkoekje
Dessert
Clafoutis met druiven
Dessert
Clafoutis met druiven
Dessert
Clafoutis met kersen
Dessert
Compositie met aardbeien
Dessert
Coniglio Alla Ragusa (Konijn op de wijze van Ragusa, plaats op Sicilie) met gnocchi en pompoensaus)
Hoofdgerecht
Wild
Coquilles met paddenstoelenroom en pata negra
Voorgerecht
Coquilles met Tarte Tatin van venkel
Voorgerecht
Schelpdieren
Coquilles St. Jacques met beurre blanc
Voorgerecht
Schelpdieren
Wijn
Wit
Cotolette di agnello con miele. Lamskoteletjes met speciale honingsaus en groentebuideltje.
Hoofdgerecht
Lamsvlees
Courgetteduo varkensmedaillons
Hoofdgerecht
Varkensvlees
Wijn
Rood
Courgettesoep met yoghurtroom
Voorgerecht
Soep
Wijn
Wit
Courgettetorentjes gevuld met doperwtenroom en geroosterde amandelen
Voorgerecht
Couscous met rundvlees
Voorgerecht
Rundvlees
Creme Brulee van eendenlever kruidkoek en bladgoud
Voorgerecht
Gevogelte
Creme soep en gevuld komkommerrolletje van gerookte forel
Voorgerecht
Soep
Vis
Wijn
Wit
Creme van citroen en honing
Dessert
Wijn
Wit
Creme van gepofte uien met pompoen en gebakken gamba's
Voorgerecht
Schaaldieren
Crepebeursjes met appel en gezouten karamel
Dessert
Wijn
Wit
Crepes Suzette met vanille-ijs
Dessert
Crespelle con ricotta, miele e fragole bruciate flensjes met ricottavulling, honingsaus en gekaramelliseerde aardbeien
Dessert
Currysoep met king prawns, paksoi en twister
Voorgerecht
Soep
Schaaldieren
Wijn
Wit
Dadelpuddinkjes
Dessert
Dessert op bord (Voorjaarsvariatie op de Sainte Honoré)
Dessert
Dessert van bevroren zomervruchten en witte chocolade
Dessert
Dessert van bosvruchten en kwart gegarneerd met noga
Dessert
Dessert-Amuses
Dessert
Wijn
Wit
Doperwtensoep met limoncello en een Parmezaankoekje
Voorgerecht
Soep
Doperwtensoep met munt
Voorgerecht
Soep
Dorade met een lichte paprikasaus en spinaziebeignets
Voorgerecht
Vis
Duivenborst met rode bietjes
Hoofdgerecht
Gevogelte
Duo lamskotelet en lamsfilet, geitenkaas en aardappeltaart met pepers, tomaat en knoflook
Hoofdgerecht
Lamsvlees
Duo uit Stellendam en Limburg, verpakt in een soesje
Voorgerecht
Schaaldieren
Vis
Wijn
Rosé
Duo van Garnalenbisque
Voorgerecht
Schaaldieren
Een Italiaans-Frans huwelijk, een eclair gevuld met gorgonzola
Dessert
Eend met amandelnoga en honingkruim
Hoofdgerecht
Gevogelte
Eendenborst met appeltjes en Chinese ravioli
Hoofdgerecht
Gevogelte
eendenborstfilets met casis en frambozen
Hoofdgerecht
Gevogelte
Eierschwammerl-Gröstl - Gröstl met cantharellen en kwartelei
Voorgerecht
Entrecote met bearnaisesaus
Hoofdgerecht
Rundvlees
Entrecote met sjalottencompote, artisjokkenpuree en aardappelgnocchi
Hoofdgerecht
Rundvlees
Entrecoterolletjes met rosti en dragoncreme
Voorgerecht
Rundvlees
Wijn
Rood
Espressosorbet met tiramisu
Dessert
Fazant met savooiekool, druiven en rode wijnsaus
Hoofdgerecht
Gevogelte
Fazant, eendenlever-fazantmousse, pastinaakpuree en zuurkool
Hoofdgerecht
Gevogelte
Wijn
Rood
Filet van haas met champignons in briochedeeg
Hoofdgerecht
Wild
Filetto do orato con squame di patate su salsa verde al dragoncelle. Dorade met schubben van aardappel en een dragonsalsa
Voorgerecht
Vis
Filocroustade met geschroeide tonijn
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Flan van groene asperges met gefrituurde oesters en gepocheerd ei, aspergeroom en tomatenkaviaar
Voorgerecht
Schelpdieren
Flan van kalfshersenen met pistachenoten, truffel en rodeportsaus met een aardappelsalade
Voorgerecht
Kalfsvlees
Wijn
Rood
Flaugnarde met abrikozensaus en vanille-ijs
Dessert
Wijn
Port
Flensjes gevuld met garnalen en spinazie, Tandoori kip, Gevulde aubergines met rijst, naan en pittige yoghurt.
Hoofdgerecht
Gevogelte
Schaaldieren
Forel op een bedje van venkel
Voorgerecht
Vis
Forelfilet met asperges, knolselderijpuree en hazelnotensaus
Voorgerecht
Vis
Forelfilet met scampi op een salade van bloemkool
Voorgerecht
Vis
Frans visschoteltje
Voorgerecht
Vis
Franse vissoep met saffraan
Voorgerecht
Soep
Schaaldieren
Vis
Wijn
Wit
Frisse voorjaarssalade
Voorgerecht
Frittatensuppe, Brot mit Liptauer – Runderbouillon met eierflensjes
Soep
Fruitsalade met limoen, munt en vanillesiroop
Dessert
Fruitsoep met kruiden en basilicum
Dessert
Gamba's met notensla, hazelnootolie en Parmezaanroom
Voorgerecht
Schaaldieren
Gamba- en komkommertartaar
Voorgerecht
Schaaldieren
Wijn
Wit
Garnaalmayonaise
Voorgerecht
Schaaldieren
Garnalen koekje met komkommerpickles en koriandercreme
Voorgerecht
Schaaldieren
Wijn
Wit
Garnalenfantasie
Voorgerecht
Schaaldieren
Gebakken eekhoorntjesbrood en appel op geroosterd walnotenbrood
Voorgerecht
Gebakken grote garnalen en krokante kip
Hoofdgerecht
Gevogelte
Schaaldieren
Gebakken paling met jenever
Hoofdgerecht
Vis
Gebakken scholfilet met paddenstoelen en beurre rouge
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Gebakken spek op tong met zuurkoolmayonaise en gerookt spekkruim
Voorgerecht
Vis
Gebakken tomaten met mozzarella
Voorgerecht
Gebakken tonijnfilet met peultjes, taugé en citroenbotersaus
Voorgerecht
Vis
Gebakken zeeduivel met hazelnoten
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Gebakken zeewolf op een bedje van prei en wortel
Voorgerecht
Vis
Gebraden eend met steranijs-sinaasappelsaus en rode kool met pruimen
Hoofdgerecht
Gevogelte
Gebraden eendenborstfilet met bietjes, paddenstoelen en peperige saus
Hoofdgerecht
Gevogelte
Wijn
Rood
Gebraden fazant op Elzasser wijze
Hoofdgerecht
Gevogelte
Gebraden hazenrug met wijn-chocoladesaus en garnituur
Hoofdgerecht
Wild
Gebraden kalfslende, chou farci en aardperen Lyonnaise
Hoofdgerecht
Kalfsvlees
Gefrituurd ijs en chocolade aardbeien
Dessert
Gefrituurde asperges met gepocheerd ei en aardappelpuree
Voorgerecht
Gefrituurde zeeduivel met sjalotjes
Voorgerecht
Vis
Gegrilde asperges met kabeljauw
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Gegrilde coquilles met gembersaus
Voorgerecht
Amuse
Schelpdieren
Gegrilde en gerookte ribeye met knoflook
Hoofdgerecht
Rundvlees
Gegrilde groene asperges met een gefrituurd ei en flintertjes Leidse kaas,croutons en gebakken grove Hollandse mosterd
Voorgerecht
Wijn
Wit
Gegrilde lamsfilet met amandelsla en oranjebloesem
Hoofdgerecht
Lamsvlees
Wijn
Rood
Gegrilde rode mul met verse kruiden en botersaus
Voorgerecht
Vis
Gegrilde vijgen
Voorgerecht
Gegrilde zeewolf met knolselderijmousseline en knoflookschuim
Hoofdgerecht
Vis
Gehaktstrudel met kwarteleitjes
Hoofdgerecht
Lamsvlees
Geitenkaas met dadels, vijgen en abrikozen
Dessert
Wijn
Wit
Geitenkaas-Appeltaartje
Dessert
Geitenkaastaartje met gemberroom
Dessert
Gekaramelliseerde oublies met vossenbessencreme
Dessert
Gekaramelliseerde vijgen
Voorgerecht
Gekoelde gele paprikasoep en verkruimelde kwarteleitjes
Voorgerecht
Soep
Amuse
Gekoelde komkommersoep met gerookte heilbot
Voorgerecht
Soep
Amuse
Gekoelde soep van watermeloen en gerookte stukjes kip
Voorgerecht
Soep
Amuse
Gekoelde tomatensoep met basilicum en stukjes roquefort
Voorgerecht
Soep
Amuse
Gekookte mosselen met creme fraiche
Voorgerecht
Schelpdieren
Gemarineerde coquilles met venkel en salade
Voorgerecht
Schelpdieren
Wijn
Wit
Gemarineerde mosselen op de wijze van Galicie
Voorgerecht
Schelpdieren
Wijn
Wit
Gemarineerde zalm met langoustines
Voorgerecht
Gevogelte
Vis
Wijn
Rosé
Gemarmerde terrine van asperges en lamsfilet
Voorgerecht
Lamsvlees
Gemberparfait, aardbeien in gembersaus en een wafeltje met slagroom
Dessert
Gepeperde staartstuk van rund in een zoutkorst met pepersaus en Roseval op z´n Korendijks en horicots verts met hazelnoten
Hoofdgerecht
Rundvlees
Gepocheerd eitje met morillesaus
Voorgerecht
Gepocheerd piepkuiken a la Lady Curzon
Hoofdgerecht
Gevogelte
Gerookte biefstukjes met gembersaus en Stiltonkroketjes
Hoofdgerecht
Rundvlees
Gerookte lamsfilet met sinaasappelsaus, wortelsalade met rozijnen, timbaal van broccoli en chips van nieuwe aardappel
Hoofdgerecht
Lamsvlees
Gerookte sliptong met truffelaardappel, creme van gerookte sprot en salade van venkel, sinaasappel en olijfolie
Voorgerecht
Vis
Gerookte zeeduivel en kruidensalade met sinaasappelsaus
Voorgerecht
Vis
Geroosterde asperges en risottokoekjes en asperges
Bijgerecht
Geroosterde paprikasoep met slagroomtoef en zeezoutwafel
Voorgerecht
Soep
Wijn
Rood
Geroosterde tomatensoep
Voorgerecht
Soep
Gevuld inktvisje op risotto
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Gevulde aardappel met mangochutney, Kip in cashewnotensaus, Lamsgehakt met erwten en mint, Beef Madras met rijst, naan en pittige yoghurt.
Hoofdgerecht
Gevogelte
Rundvlees
Lamsvlees
Gevulde appel met sabayon en een bolletje vanille-ijs
Dessert
Gevulde courgetterolletjes
Voorgerecht
Gevulde kalkoenrollade
Hoofdgerecht
Gevogelte
Wijn
Rood
Gevulde lamsschouder
Hoofdgerecht
Lamsvlees
Gevulde scampi op een groen pannenkoekje, met limoenboter
Voorgerecht
Schaaldieren
Gevulde soezenkrans
Dessert
Gevulde varkenshaas "Wellington" en ovenaardappels met rucola
Hoofdgerecht
Varkensvlees
Gevulde varkenshaas met aardappelpuree en groenten uit de oven
Hoofdgerecht
Varkensvlees
Wijn
Rood
Gewelde mosselen met aardappelcreme, kardemomvinaigrette en gemarineerde groenten
Voorgerecht
Schelpdieren
Gezouten caramel met appelroom
Dessert
Gigot d'agneau a la boulangere (lamsbout met aardappels, uien en courgette)
Hoofdgerecht
Lamsvlees
Glaasje avocadocreme
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Glace a la fenouil (roomijs met geconfijte venkel)
Dessert
Glasravioli
Voorgerecht
Gorgonzola brulee en druivenfoccacia
Dessert
Groene asperges in aardappelcrêpe
Voorgerecht
Groene haringmousse op walnotenbrood
Voorgerecht
Amuse
Vis
Haagsche-Bluf-Charlotte-variatie met advocaat
Dessert
Hambouillon met meloenbolletjes
Voorgerecht
Haring met rode bietengelei
Voorgerecht
Vis
Haringsalade
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Haringsushi met warme olijfilie
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Haringvariaties
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Hartige appelstrudel en honing-appelsorbet
Dessert
Wijn
Wit
Hartige taartjes met knoflookcreme, heilbot en spinazieballetjes
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Hazelnootcake met vijgen en honingijs
Dessert
Hazelnootgebakje met mokkacreme
Dessert
Hazelnootkoekjes met coquille en gember
Voorgerecht
Schelpdieren
Hazenrug met 2 sauzen, puree van selderij en kastanjes
Hoofdgerecht
Wild
Heekfilet met groenten
Voorgerecht
Vis
Heerlijke hapjes
Hoofdgerecht
Kalfsvlees
Vis
Wijn
Rood
Heilbotlolly met wasabimayo
Voorgerecht
Vis
Heldere bouillon met cantharellen
Voorgerecht
Soep
Heldere soep met tomaten en asperges
Voorgerecht
Soep
Herfstsalade met wilde duif
Voorgerecht
Gevogelte
Hertenfilet met portsaus, rodekool, aardappelroosje, cranberry en kweepeer
Hoofdgerecht
Wild
Wijn
Rood
Hertenrugfilet met groentetuintje
Hoofdgerecht
Wild
Hertenrugfilets met portsaus, notenrisotto en spruitjes
Hoofdgerecht
Wild
Hollandse gazpacho met garnalen en een bladerdeeg visje
Voorgerecht
Schaaldieren
Wijn
Rosé
Hors d oeuvre van garnaal en coquille
Voorgerecht
Schaaldieren
Schelpdieren
Wijn
Wit
Huisgemaakte pittige worst, groenten stoofschotel met kruiden, vijgen uit de oven, aardappelscones met Parmezaanse kaas
Hoofdgerecht
Varkensvlees
Lamsvlees
IJskoffie met amandeltaart
Dessert
In kokosmelk gepocheerde kip, prosciutto, meloen en babyspinazie
Voorgerecht
Gevogelte
Wijn
Rood
In tempurabeslag gefrituurde grote garnalen
Voorgerecht
Schaaldieren
Irish-creamcups
Dessert
Italiaanse chocolade truffels
Wijn
Sherry
Friandises
Italiaanse gevulde mosselen met ciabatta en kruidenboter
Voorgerecht
Schelpdieren
Wijn
Wit
Jodenhaas met snijbonen a la carbonare
Hoofdgerecht
Rundvlees
Jonge makreel met scheermessen, compote van sjalotten en worteljus
Voorgerecht
Vis
Kaasbavarois met honingsaus
Dessert
Wijn
Wit
Kaasbonbons
Dessert
Kaassoufflé met salade
Voorgerecht
Kaastaartje met ijs-en karamellolly
Dessert
Kaasvariaties met verse vruchten
Dessert
Kaat Mossel
Dessert
Kabeljauw met chorizo en een wortel
Voorgerecht
Vis
Kabeljauw met dillecitroenboter, zwarte rijst, zoetzure spitskool, sojabonen en venkelsaus
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Kabeljauw met garnalen- en aspergesaus
Hoofdgerecht
Schaaldieren
Vis
Kabeljauw met morilles
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Kabeljauw met tomaat en knoflook
Voorgerecht
Vis
Kabeljauw met tomaat op drie manieren
Voorgerecht
Vis
Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
Voorgerecht
Vis
Kabeljauwfilet met groente
Voorgerecht
Vis
Kabeljauwsoufflé met Rieslingsaus
Voorgerecht
Vis
Kalfsballetjes met erwtjes en artisjok
Voorgerecht
Schaaldieren
Kalfsvlees
Wijn
Rood
Kalfsentrecote met versiering
Hoofdgerecht
Kalfsvlees
Wijn
Rood
Kalfsfricandeau met ragout, schorseneren en gratin
Hoofdgerecht
Kalfsvlees
Kalfsgehakt in aardappelkorst, haricots verts en rozemarijn-tomatenspies
Hoofdgerecht
Kalfsvlees
Kalfslende op zijn Italiaans met marsalasaus en ratatouille
Hoofdgerecht
Kalfsvlees
Kalfslever op gebakken appel met uien, rozijnen en knolselderijfrietjes
Hoofdgerecht
Kalfsvlees
Kalfsmedaillon met een zachte saus van paprika's en tagliolini
Hoofdgerecht
Kalfsvlees
Kalfsniertjes met mosterdsaus
Hoofdgerecht
Kalfsvlees
kalfsoester met abrikozen
Hoofdgerecht
Kalfsvlees
Wijn
Wit
Kalfsribstuk met kastanje, honing en aardappel in rode wijnsaus
Hoofdgerecht
Kalfsvlees
Kalfstournedos met twee sausen en tuinbonensalade
Hoofdgerecht
Kalfsvlees
Wijn
Rood
Kalfszwezerik met bietengelei
Voorgerecht
Kalfsvlees
Kalfszwezerik met macaroni en lavasjus
Hoofdgerecht
Kalfsvlees
Wijn
Rood
Kalfszwezerikragout in pasteibakje
Voorgerecht
Kalfsvlees
Kalfzwezerik met bietengelei
Voorgerecht
Kalfsvlees
Kalkoen gevuld met abrikozen en cashewnoten, mosterdsaus en peperonata
Hoofdgerecht
Gevogelte
Kalkoen met appelvulling en ciderjus, haricots verts met walnoten en gekarameliseerde aardappeltjes
Hoofdgerecht
Gevogelte
Kastanje-paddenstoelensoep
Voorgerecht
Soep
Kastanjeflensjes, kastanje-ijs en sabayon
Dessert
Kersenfeest
Dessert
Wijn
Rood
Kikkerbillen met stokbrood
Voorgerecht
Kip kerriesoep met pastinaakchips
Voorgerecht
Soep
Gevogelte
Wijn
Wit
Kip met pruimen en honing
Hoofdgerecht
Gevogelte
Kipfilet met Serranoham en sherrysaus
Hoofdgerecht
Gevogelte
Kippenbouillon met eendenlever en brioches
Voorgerecht
Gevogelte
Kippendij met polentakorst
Hoofdgerecht
Gevogelte
Kipsalade met gekruide vijgen en buffelmozzarella
Bijgerecht
Gevogelte
Knolselderij spinazie soepje
Voorgerecht
Soep
Knolselderijsoep met appelbolletjes
Voorgerecht
Soep
Wijn
Wit
Koffiedessert
Dessert
Koffiedessert
Dessert
Wijn
Wit
Kokosrijstkoekje met gegrilde ananas, aardbeienyoghurtbavarois en aardbeiensabayon
Dessert
Wijn
Wit
Kokossoep met kwartel
Voorgerecht
Gevogelte
Wijn
Wit
Komkommersoep met Hollandse garnalen
Voorgerecht
Soep
Schaaldieren
Konijn op jagersmanier
Hoofdgerecht
Wild
Wijn
Rood
Konijnenboutstoof met gedroogde pruimen, regenboogwortelen, gekarameliseerde sjalotten en pommes Duchesse
Hoofdgerecht
Wild
Wijn
Rood
Koningspuddinkjes
Dessert
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
Voorgerecht
Koolvissoufflé met groentenrijst en peterseliesaus
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Koude Mediterrane cappuccino met Parmezaankoekje
Voorgerecht
Wijn
Wit
Koude soep van Hollandse nieuwe haring
Voorgerecht
Soep
Vis
Wijn
Wit
Koude waterkerssoep
Voorgerecht
Soep
Wijn
Wit
Krokante garnalen op een heet bedje
Voorgerecht
Schaaldieren
Kruidkoek dessert
Dessert
Kwartel, geserveerd met doperwten en artisjokken, gesmoord in olijfolie en knoflook
Hoofdgerecht
Gevogelte
Kwarteleieren in gelei met Parmaham
Voorgerecht
Lamsbout gevuld met paddenstoelen en koolrabi gevuld met hazelnoten
Hoofdgerecht
Lamsvlees
Lamsbout met groene groenten en pestosaus
Hoofdgerecht
Lamsvlees
Wijn
Rood
Lamsfilet gevuld met Parmaham, kalfsfricandeau en Emmentaler, gekonfijte groenten en aardappeltournedos
Hoofdgerecht
Lamsvlees
Lamshaasje met tomaat rozemarijnkorst, aardappeltaartje en bospeentjes
Hoofdgerecht
Lamsvlees
Lamshaasrolletje, gevulde Hasselback aardappel met een nestje van wortelspaghetti en venkelpuree
Hoofdgerecht
Lamsvlees
Wijn
Rood
Lamskoteletten met limoen en mangochutney
Voorgerecht
Lamsvlees
Lamsrack met groene asperges, spitskool en kerrieschuim
Hoofdgerecht
Lamsvlees
Wijn
Rood
Lamsrack met komijn en gestoofde postelein met olijfolie-aardappelmousseline
Hoofdgerecht
Lamsvlees
Lamsvlees en croute
Hoofdgerecht
Lamsvlees
Wijn
Rood
Lamsvlees met groene asperges, spinazie en een saus van pompoenpitolie
Hoofdgerecht
Lamsvlees
Langzaam gebraden entrecote met ansjovisboter, aardappelgratin en worteltjes
Hoofdgerecht
Rundvlees
Wijn
Rood
Lasagne van Kernhem met dadels, walnoten, olijven en rode uiencompote
Hoofdgerecht
Wijn
Wit
Lemon-merinquecake
Dessert
Lemontoetje
Dessert
Lichte uiensoep
Voorgerecht
Soep
Luchtige chocoladetaart met kopje espresso
Dessert
Maissoep
Voorgerecht
Soep
Schaaldieren
Makreeltartaar met korianderdressing en knoflookchips
Voorgerecht
Vis
Mandarijneijs met merengue en mandarijnensiroop met Grand Marnier
Dessert
Mango met hangop, vijgenijs met perenkaramel
Dessert
Mango-kokos nagerecht
Dessert
Wijn
Wit
Mascarponetaartje met frambozencrumble
Dessert
Wijn
Wit
Medaillons van tijgergarnalen met limoenspaghettini
Voorgerecht
Schaaldieren
Mediterrane gegrilde aubergines en puntpaprika's
Voorgerecht
Wijn
Melanzane con mozzarella e pomodori. Salade.
Voorgerecht
Meloenschuim met ham
Voorgerecht
Meloenshake met garnalen
Voorgerecht
Wijn
Wit
Meringuerol met mascarpone
Dessert
Wijn
Wit
Met aubergine gevulde courgette met peterselieroom
Voorgerecht
Met sabayon gegratineerde grapefruit met appelroom
Dessert
Met thee gerookte eendenborst spruitenmousse en aardappelstokje
Hoofdgerecht
Gevogelte
Millefeuille met frambozen, creme patissiere en frambozencoulis
Dessert
Millefeuille van aardbei met creme Anglaise
Dessert
Mini omeletjes met gerookte zalm
Voorgerecht
Vis
Minirollade van varkenshaas met olijven en serranoham, spinaziesalade met pijnboompitten en knoflookcroutons
Hoofdgerecht
Varkensvlees
Mosselen in koriandersaus
Voorgerecht
Schelpdieren
Mosselen in koriandersaus
Voorgerecht
Schelpdieren
Mosselen met lychees en kerriecreme
Voorgerecht
Schelpdieren
Wijn
Wit
Mosselen uit de oven
Voorgerecht
Schelpdieren
Mosselsoep
Soep
Schelpdieren
Mosterdsoep met toastjes
Voorgerecht
Soep
Wijn
Wit
Mosterdsoep met venkel
Voorgerecht
Soep
Mousse van kippenlevertjes met geroosterd brood
Amuse
Gevogelte
Mousse van Parmaham
Voorgerecht
Mozaiek van rood fruit en ananas
Dessert
Wijn
Mousserend
Nagerecht van vruchten en kaas
Dessert
Oesters bearnaise en oesters Bloody Mary
Voorgerecht
Schelpdieren
Oesterzwambonbon met olijvenvinaigrette
Voorgerecht
Wijn
Wit
Omgekeerde ananastaart met kokos
Dessert
Onglet, verse doperwtensalade, frites
Hoofdgerecht
Rundvlees
Oosterscheldekreeft met asperges, gepofte kreeftaardappel en saus van kreeftlever en kuit
Hoofdgerecht
Schaaldieren
Op lage temperatuur gegaarde kalfsribeye met parmezaankruim, gebakken gamba's, koriander-knoflookolie en kalfsjus
Hoofdgerecht
Schaaldieren
Kalfsvlees
Orecchiette di farm al sugo di gallinella orecchiette van spelt met rode poonsaus
Voorgerecht
Schaaldieren
Vis
Ossenhaas in broodkorst met tempura aardappelen en gebakken witlof met walnoten
Hoofdgerecht
Rundvlees
Kalfsvlees
Ossenhaas in kruidenkorst met gemarineerde kerstomaatjes
Hoofdgerecht
Rundvlees
Ossobuco met spinaziesalade
Hoofdgerecht
Kalfsvlees
Ossobuco met verjus, venkel en saffraan
Hoofdgerecht
Kalfsvlees
Oude Chimay raclette op slakkencressonniere
Voorgerecht
Schelpdieren
Ouderwets lekkere kwarktaart met aardbeien
Dessert
Paddenstoelen soep
Voorgerecht
Soep
Paddenstoelenbouillon met kruiden en stiltontoastje
Voorgerecht
Paddenstoelenrisotto met runderfilet en venkelzaad
Hoofdgerecht
Rundvlees
Paddenstoelentaartje (waar een kwarteltje over vloog)
Voorgerecht
Wijn
Wit
Paling in saffraansaus met een fleuron
Voorgerecht
Panna cotta en krokant koekje
Dessert
Wijn
Wit
Parelhoen met kikkererwtenpuree
Hoofdgerecht
Gevogelte
Parelhoen op 3 manieren met meiknolletjes-, wortel- en truffelaardappelpuree
Hoofdgerecht
Gevogelte
Parelhoen op een bedje van noot en appel met een roomsaus
Hoofdgerecht
Gevogelte
Parelhoenderfilet met gebakken witlof en bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Gevogelte
Parfait van gekonfijte venkel met sinaasappelsaus
Dessert
Parijse hoorn met mangomousse en amareno-kersensaus
Dessert
Passievruchtensoufflé met passievruchtencoulis en passievruchtensorbet
Dessert
Pastarol van gemengde paddenstoelen, prosciutto en ricotta
Voorgerecht
Pastinaakbeignets met een dipsaus van blauwe kaas en walnoten
Voorgerecht
Pastinaakblini's geitenkaas
Voorgerecht
Pastinaaksoep met gekruide pastinaak en peterselieolie
Voorgerecht
Soep
Pepermuntparfait van creme de menthe en chocoladesaus
Dessert
Wijn
Wit
Peren Spoom
Voorgerecht
Spoom
Perentaart
Dessert
Perentrojka
Dessert
Persillade van ham en ei met witte asperges
Voorgerecht
Perzische gevulde lamsschouder met aubergines in honing
Hoofdgerecht
Lamsvlees
Pistache-bloemen-geitenkaasje met geitenkaascracker
Dessert
Wijn
Wit
Pithivier met peer, rozijnen en pistache met boterkaramelijs
Dessert
Pittige Baskische kip met rijst en stokbrood
Hoofdgerecht
Gevogelte
Wijn
Wit
Pittige gorgonzolasoep met kaaskletskop
Voorgerecht
Soep
Pittige groentesoep met maistortilla chips
Voorgerecht
Soep
Gevogelte
Wijn
Wit
Pittige wortelsoep
Voorgerecht
Soep
Pittige zomersoep met fetacake
Voorgerecht
Soep
Poires Belle-Helene
Dessert
Poissons aux olives et herbes de Provence (vis met olijven en Provencaalse kruiden)
Voorgerecht
Vis
Pompoenkerriesoep en pompoentaart
Voorgerecht
Soep
Schaaldieren
Pompoensoep met cantharellen
Voorgerecht
Soep
Pompoensoep met paddenstoelen
Voorgerecht
Soep
Pompoentaart en slagroom
Dessert
Wijn
Wit
Portobello's gevuld met ham en appel
Voorgerecht
Prei-venkelsoep met roquefort canneloni
Voorgerecht
Soep
Wijn
Wit
Provençaalse ossenhaas, röstie met cantharellen en haricots verts met tomaat en ui
Hoofdgerecht
Rundvlees
Quinoa met avocado en geitenkaas
Voorgerecht
Wijn
Wit
Rabarber met vanilleroom
Dessert
Rabarber soezen
Dessert
Rabarbersorbetijs met aardbeien
Dessert
Wijn
Rosé
Reerugfilet met rodewijnsaus, maanzaad nudeln, geglaceerde pruimen, spruiten
Hoofdgerecht
Ribstuk Iberico met broccolitaart, blauwe kaas en walnoten
Hoofdgerecht
Varkensvlees
Ricottaparfait met kersen
Dessert
Rode bieten met mierikswortelroom
Voorgerecht
Rode mul met polenta, salie en pompoenzaadjes
Hoofdgerecht
Vis
Rode mul met venkel en een saus van oranjebitter
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Rode poon met ratatouille van gepofte paprika
Hoofdgerecht
Vis
Rode poonfilet met polenta en bospeencreme
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Rode wijn sorbet
Voorgerecht
Spoom
Rol van rosbief met rozemarijn
Voorgerecht
Rundvlees
Rolletje van kip met krab in gelei van gerookte paprika
Voorgerecht
Gevogelte
Schaaldieren
Rolletje vlees van hert met een kwarteleitje
Voorgerecht
Wild
Romige kastanjesoep met cantharellen
Voorgerecht
Soep
Romige preisoep met Stilton
Voorgerecht
Soep
Romige soep van witlof en brie
Voorgerecht
Soep
Wijn
Wit
Romige waterkerssoep met gegrilde coquille
Voorgerecht
Soep
Schelpdieren
Roquefortsoufflé
Dessert
Roquefortsoufflé met plakjes tomaat en basilicum
Voorgerecht
Rosbief van hert met bockbiersaus
Hoofdgerecht
Wild
Wijn
Rood
Rosé gebraden ganzenborst met (bloed)sinaasappelsaus, koekje van stroaardappeltjes en haricots verts met bacon
Hoofdgerecht
Gevogelte
Rosé gebraden ganzenborst met bloedsinaasappelsaus
Hoofdgerecht
Gevogelte
Rotolo di gnocchi con spinaci di Fonduta (Cnocchi rol met spinazie en fonduta saus)
Voorgerecht
Rouleau van gevogelte
Voorgerecht
Gevogelte
Rozemarijntakjes met zeeduivel en pancetta
Voorgerecht
Vis
Runderbouillon
Voorgerecht
Rundervinkjes met rode bieten-, spruiten en paddestoelenstamppotjes
Hoofdgerecht
Rundvlees
Saiblingfilet mit Gemüse - Zalmforelfilet op bedje van groenten met saus van bleekselderij en Parmezaan filocrackers
Tussengerecht
Salade met blauwe kaas en walnoten met druivendressing
Bijgerecht
Salade met cantharellen, gekonfijte eendenmaagjes en sjalottenvinaigrette
Voorgerecht
Gevogelte
Salade met gegrilde mul en grote garnalen
Voorgerecht
Schaaldieren
Vis
Salade met gemarineerde en gerookte garnalen
Voorgerecht
Schaaldieren
Salade met kippenlevertjes, ossenhaas en ntomatensaus
Voorgerecht
Gevogelte
Rundvlees
Wijn
Wit
Salade van appel en geitenkaas
Voorgerecht
Wijn
Wit
Salade van artisjokken, asperges en gebakken kwartel
Voorgerecht
Gevogelte
Salade van geitenkaas en spek met frambozendressing
Voorgerecht
Salade van gerookte eendenborst en kastanjes
Voorgerecht
Gevogelte
Salade van geroosterde peer en St Aygur met sinaasappelwalnootbroodje
Voorgerecht
Wijn
Wit
Salmon a L'orange, aardappelpoffertjes met Noilly Prat-schuim
Voorgerecht
Vis
Saltimbocca (kalfsvleesrolletjes) met focaccia con olivo leccino
Voorgerecht
Kalfsvlees
Sandwich van rogvleugel met kappertjes citroen en spinazie al la bechamel
Voorgerecht
Vis
Saoto soepje
Voorgerecht
Soep
Gevogelte
Wijn
Wit
Sardines in druivenbladen met geroosterde feta met olijven
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Savarin van mango met meloen en basilicumstroop
Dessert
Scampi met gazpachosaus van avocado's
Voorgerecht
Schelpdieren
Schotse kwarteleitjes
Voorgerecht
Selderij salade met gebakken rode mul met frietjes van knolselderij
Voorgerecht
Vis
Selderijtoastjes met haring
Voorgerecht
Vis
Sinaasappelijs, sinaasappelschijfjes en sinaasappelflan
Dessert
Sinaasappeltaart met lavendelsiroop en kumquats
Dessert
Sint jacobsschelpen met mango-avocadotartaar en balsamicocreme
Voorgerecht
Schelpdieren
Sint-Jacobsnootjes
Voorgerecht
Schelpdieren
Skrei en snert
Voorgerecht
Vis
Slakjes met artisjok
Voorgerecht
Schelpdieren
Slakjes met gorgonzola-sambucadip en pompoenflan
Voorgerecht
Schelpdieren
Slasoep
Voorgerecht
Soep
Smaakmakertje vooraf
Voorgerecht
Wijn
Wit
Snoekbaars "gelakt" met appelstroop, bieslook en rieslingsaus
Hoofdgerecht
Vis
Snoekbaars met gekarameliseerde paling, gort met venkel, spinazie en jus van paling
Hoofdgerecht
Vis
Snoekbaars met kerriekruim, gele watermeloen, zoutzure komkommer en kokossaus
Voorgerecht
Vis
Snoekbaarsfilet op de huid gebakken met gesmoorde groente
Hoofdgerecht
Vis
Soep van Beaujolaiswijn met rood fruit
Dessert
Soepje met haring, gemarineerde zalm, rode bietjes en witlof
Voorgerecht
Soep
Vis
Sorbet van aardbeien
Voorgerecht
Tussengerecht
Sorbet van granaatappels
Voorgerecht
Spoom
Sorbet van rozepeperyoghurt met rabarber en sinaasappel
Dessert
Soupe au pistou (groentesoep met basilicumpuree)
Voorgerecht
Soep
Spaghetti met mosselen en Treviso-sla
Voorgerecht
Tussengerecht
Schelpdieren
Wijn
Wit
Spinazie poffertjes
Voorgerecht
Spinaziesoepje
Voorgerecht
Soep
Steak Tomaat
Voorgerecht
Wijn
Rood
Stoofschotel van haas met pasta
Hoofdgerecht
Wild
Stormato carote con verdurine e bagna cauda (flan van wortel met groenten en ansjovissaus)
Voorgerecht
Strudel van peren
Dessert
Taart met gemengde paddenstoelen, spek en blauwe kaas
Voorgerecht
Taart van mosselen met tartaarsaus en tomaat-antibioise
Voorgerecht
Schelpdieren
Taartje met ansjovis, Mon Chou en witlof-waterkerssalade met walnoten
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Taartje van artisjokbodem met quinoa
Voorgerecht
Wijn
Wit
Taartje van Blue d'Auvergne en appelchutney
Dessert
Taartje van langoustines en spitskool met sesamdeeg en kerrievinaigrette
Voorgerecht
Schaaldieren
Taartjes met panna cotta en bramencompote
Dessert
Tartaar met een salade van aardappel
Voorgerecht
Rundvlees
Tartaar met pikante paprikasaus
Voorgerecht
Rundvlees
Tartaar van entrecote met gepocheerd scharrelei en truffel
Voorgerecht
Rundvlees
Tartaar van entrecote met gepocheerd scharrelei en truffel
Voorgerecht
Rundvlees
Tartaar van gerookte vis
Voorgerecht
Vis
Tartaar van tonijn met ansjovistapenade en eidooiermousseline
Voorgerecht
Vis
Tarte tatin met eend en sinaasappelsaus
Voorgerecht
Gevogelte
Wijn
Rood
Tempura van witte en groene asperges met zoete paprikasaus, zalmroerei
Voorgerecht
Vis
Texelse lamshaasjes met mosterd-rozemarijnsaus een Hoeksche Waards-Amsterdams aardappeltje en patinakenmousse
Hoofdgerecht
Lamsvlees
Wijn
Rood
Tikkagarnalen met mango-raita
Voorgerecht
Schaaldieren
Timbaaltje van kalfslever met roseval aardappeltjes, krokant gebakken zwezerik en asperges
Hoofdgerecht
Kalfsvlees
Tomaten garnalensoepje
Voorgerecht
Soep
Schaaldieren
Tomatencappuccino met voorjaarskruiden
Voorgerecht
Tomatensalade met balsamico, olijfolie, zwarte peper en erwtenijs
Voorgerecht
Tompouche van aardbeien, cognackoekjes en praline
Dessert
Tongrolletjes op een risottokoekje
Voorgerecht
Vis
Tonijn-kalfstartaar met tonijnsaus
Voorgerecht
Kalfsvlees
Vis
Tonijncarpaccio met krokante kappertjesdressing
Voorgerecht
Vis
Tonijnsteaks met pittige kruiden en sperziebonensalade met feta
Hoofdgerecht
Vis
Torentje van tongschar
Voorgerecht
Schaaldieren
Vis
Wijn
Wit
Torta Fiorentina di Funghi paddenstoelentaart
Voorgerecht
Trifle van Pina Colada-mousse, ananas met vanille, brownie en yoghurtijs op wafel
Dessert
Trio van frittata, soep en ravioli
Voorgerecht
Soep
Trio van Hollandsche Nieuwe
Voorgerecht
Vis
Trio van salades
Voorgerecht
Trio van voorgerechten
Voorgerecht
Vis
Uiensoep van rode uien
Voorgerecht
Soep
Uientaart met Parmezaanroom
Voorgerecht
Vanilleparfait met peer en karamelsaus
Dessert
Varkens stoofpot met rijst en sugarsnaps
Hoofdgerecht
Varkensvlees
Varkensgebraad met twee soorten vijgen en een variatie van zomergroenten
Hoofdgerecht
Varkensvlees
Varkensrollade met asperges
Hoofdgerecht
Varkensvlees
Wijn
Wit
Venkel-bleekselderijsoep
Voorgerecht
Soep
Venkelsoep
Voorgerecht
Soep
Venkelsoep
Voorgerecht
Soep
Venkelsoep
Voorgerecht
Soep
Venkelsoep met langoustine
Voorgerecht
Soep
Schaaldieren
Wijn
Wit
Venkelsoep met zeeduivel en soepstengel met venkelzaad
Voorgerecht
Soep
Vis
Vijgen met butterscotchsaus
Dessert
Wijn
Port
Vijgen met stilton port en noten
Dessert
Wijn
Port
Vijgen, blauwe kaas en prosciutto
Voorgerecht
Wijn
Wit
vijgen, kaas en portsaus
Dessert
Vijgenpuddinkje en port
Dessert
Vijgentaart
Dessert
Vis in zoutkorst met ouille, geglaceerde worteltjes en gefrituurde aardappellinten
Hoofdgerecht
Vis
Visbordje
Voorgerecht
Schaaldieren
Schelpdieren
Vis
Visgratin
Voorgerecht
Schaaldieren
Vis
Viskoekjes met gepocheerde eieren en boerenkool
Voorgerecht
Vis
Vispakketjes met groene asperges en aardappelsalade
Bijgerecht
Vis
Voor bij de koffie: Cakeje met rozenwaterslagroom
Dessert
Vorkje met eendenborst sinaasappel en waterkers
Voorgerecht
Gevogelte
Vorkje met vijgen, citroenmozzarella en Parmaham
Voorgerecht
Waldorfsalade met gerookte kip
Voorgerecht
Gevogelte
Wijn
Wit
Walnotentaart met armagnacpruimen
Dessert
Warm appeltaartje met vanillesaus en spinsuiker
Dessert
Warme abrikozen met passievrucht mascarpone
Dessert
Warme carpaccio van kabeljauw
Voorgerecht
Vis
Warme crème van rode kool met kataifi, in port gewelde rozijnen,foelie-ijs en gedroogde kruidkoek
Dessert
Warme worteltaart met marmeladesiroop, hazelnoten en mascarponeroom
Dessert
Wentelteefjes van zelfgebakken suikerbrood, yoghurtijs met kaneel en gember
Dessert
Wijngaardslakkenragout
Voorgerecht
Schelpdieren
Wijn
Wit
Wildzwijnragout met Glühwein met spruitjes en puree
Hoofdgerecht
Wild
Wildzwijnragout met truffelpuree
Hoofdgerecht
Wild
Wildzwijnzadel met Banyulsaus en lintjes van groene kool met wortel en aardappelpuree
Hoofdgerecht
Wild
Witlof trio met tarte tatin, stamppotje en salade
Hoofdgerecht
Gevogelte
Wijn
Wit
Witte chocolade-ijs in ananassoep
Dessert
Witte druiventaart met parfait van druiven
Dessert
Worst van kipfilet met risotto en worteltjes
Hoofdgerecht
Gevogelte
Wortelsoep met ricottaballetjes
Voorgerecht
Wijn
Wit
Yerseke ontmoet het Westland
Voorgerecht
Soep
Schelpdieren
Wijn
Wit
Yoghurtmunt ijs
Dessert
Yoghurttaart met blauwe bessen
Dessert
Zakje met een soepje van paddenstoelen en crostini
Voorgerecht
Wijn
Rood
Zalm met bospeen,paksoi en kokossaus
Voorgerecht
Vis
Wijn
Rosé
Zalm met een Marokkaans jasje
Hoofdgerecht
Vis
Wijn
Rosé
Zalmfilets met Monbazillac
Voorgerecht
Vis
Zalmterrine met verse kruiden en asperges
Voorgerecht
Vis
Zeebaars met gebakken banaan en geconfijte eendenmaagjes
Voorgerecht
Vis
Zeebaars met gerookte makreel
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Zeebaars met Hollandse garnalensaus
Voorgerecht
Schaaldieren
Vis
Wijn
Rood
Zeeduivel met zeewier en zwarte spaghetti op een zoete aardappelrosti met gamba-botersaus
Hoofdgerecht
Vis
Zeevruchtenterrine
Voorgerecht
Schaaldieren
Vis
Wijn
Wit
Zeewolf in Serranoham, pompoencreme, basilicumolie en pompoenpitjes
Hoofdgerecht
Vis
Zeewolffilet met garnalenravioli
Voorgerecht
Vis
Wijn
Wit
Zomerkoninkjes met een hoed
Dessert
Zomers perzikdessert
Dessert
Wijn
Wit
Zomervruchten in rode wijn
Dessert
Wijn
Mousserend
Zonnevisfilets met uien met rozijnen en tijm, en aardappelpuree bigarade
Hoofdgerecht
Vis
Zouten pannenkoek met geitenkaas en peer
Dessert
Zuurkoolpannenkoekjes met foie gras en druiven
Hoofdgerecht
Gevogelte
Wijn
Wit
Zuurkoolroomsoep met gerookte paling
Voorgerecht
Soep
Vis
Zuurkoolsoep 'en croute', gekonfijt kwartelpootje, gerookte kwartelborst en een bitterbal van kastanjechampignon
Voorgerecht
Soep
Gevogelte
Zuurkoolsoep met parmaham
Voorgerecht
Soep
Zuurkoolstrudel
Voorgerecht
Wijn
Wit
Zwarte rijst met kokosijs
Dessert
“Besoffener Kapuciner” - Hazelnootgebak gedrenkt in rum en wijn
Dessert
Aantal recepten per pagina:
4
8
12
16
20
Alle