CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Appelsoep met coquille

Categorie: 
Maand: 

MENU 2011

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Garnering

  • benodigde groen

Ingrediënten

  • 4 stuk(s) licht zure appels
  • 600 gram knolselderij
  • 400 gram bloemige aardappels
  • 1500 mililiter kippenbouillon
  • 12 stuk(s) coquilles
  • 100 mililiter room
  • 1 eetlepel(s) notenolie
  • 1 eetlepel(s) blauwmaanzaad
  • benodigde peper en zout

Appelsoep met coquille Werkwijze

Bereiding:

Appels ,knolselderij en aardappelen schillen en in stukken snijden. Opzetten met peper en zout en een beetje bouillon tot het zacht is.

Het geheel pureren. Vervolgens de room, notenolieen de rest van de bouillon toevoegen.

Kort voor het opdienen de coquilles in boter bakken

Serveren:

Serveer de soep (niet teveel!!)in een voorverwarmd diep bord en leg in het midden de coquille en garneer met wat groen en maanzaad

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen