CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Groene haringmousse op walnotenbrood

Categorie: 
Maand: 

MENU 2001

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Ingrediënten

  • 6 eetlepel(s) mayonaise
  • 3 theelepel(s) citroensap
  • benodigde zout en zwarte peper
  • benodigde paprikapoeder, pikant
  • 1 stuk(s) walnotenbrood
  • benodigde walnoten, gehalveerd

Ingrediënten

  • 2 stuk(s) sjalotjes
  • 1 bos(sen) peterselie
  • 150 gram groene olijven zonder pit
  • 4 stuk(s) nieuwe haring, schoongemaakt

Groene haringmousse op walnotenbrood Werkwijze

Bereiding:

Dep de haringfilets droog en snijd ze fijn. Pel de sjalotjes en hak ze grof. Pluk de blaadjes van de peterseliestengels.

Hak de vis, sjalot, peterselieblaadjes en olijven fijn en breng op smaak met zout en peper.

Serveren:

Steek rondjes uit het walnotenbrood en bestrijk de rondjes met de haringmousse. Strooi er een beetje paprikapoeder over en garneer met de halve walnoten.

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen