CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Spinazie poffertjes

Categorie: 
Maand: 

MENU 2015

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Ingrediënten

  • 225 gram spinazie
  • 1 stuk(s) kleine prei
  • 6 takje(s) koriander
  • 3 stuk(s) grote eieren
  • 50 gram bloem
  • 50 mililiter melk
  • benodigde boter
  • 30 gram versgeraspte Parmezaanse kaas
  • 6 stuk(s) cherry tomaatjes
  • 6 stuk(s) kwarteleitjes
  • benodigde zout, peper en nootmuskaat

Spinazie poffertjes Werkwijze

Bereiding:

Snijd de spinazie, prei en koriander fijn. Klop de eieren en meng geleidelijk de bloem, melk en geraspte kaas erdoor. Voeg de gesneden groenten toe en breng op smaak. Laat het beslag ca. 15 min. rusten. Kook de kwarteleieren 4 min.

Bak de 24 koekjes in een beboterde poffertjespan aan beide zijden goudbruin Houd warm.

Snijd de tomaatjes en de eitjes in vieren.

Versier de poffertjes met een stukje tomaat en ei (fleur de sel).

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen