CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Garnaalmayonaise

Categorie: 
Maand: 

MENU 2015

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Garnering

  • 12 sprieten bieslook
  • benodigde Maartse viooltjes, blaadjes van speenkruid of paardenbloem

Ingrediënten

  • 100 mililiter mayonaise
  • 100 mililiter creme fraiche
  • 100 gram Hollandse garnalen
  • 1 stuk(s) lente uitje
  • benodigde peper, zout en paprikapoeder

Garnaalmayonaise Werkwijze

Bereiding

Hak uitje, bieslook en garnalen fijn en meng met de mayonaise en crème fraîche.

Maak op smaak.

Serveren van de amuses:

Serveer alle gerechtjes op een langwerpig bord.

Haal de eitjes in gelei uit hun vorm. Vul de glaasjes met soep. Snijd het Schotse ei in de lengte doormidden. Leg op de spinazie poffers een stukje tomaat en ei, trek een lange streep met de garnaalmayonaise over het bord en schik de gerechtjes daar boven garneer met wat bieslook en bloemen.

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen