CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Gekoelde komkommersoep met gerookte heilbot

Categorie: 
Maand: 

MENU 2010

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Ingrediënten

  • 3 stuk(s) komkommer
  • 6 takje(s) munt
  • 750 mililiter visbouillon
  • 6 theelepel(s) gemalen komijn
  • 150 mililiter Griekse yoghurt
  • 200 gram gerookte heilbot
  • benodigde zout en peper

Gekoelde komkommersoep met gerookte heilbot Werkwijze

Bereiding:

Schil de komkommers en snijd ze in stukken. Ris de muntblaadjes van de takjes. Pureer de komkommers met munt en bouillon in de blender.

Breng de komkommersoep op smaak met zout, peper en een mestpunt komijn en laat de soep goed afkoelen.

Verwarm de resterende komijn in een koekenpan tot hij gaat geuren.

Snijd de heilbotfilet in dunne flinters.

Serveren:

Schenk de soep in kleine glazen en verdeel de heilbotfilet over de glazen. Schep er een lepeltje Griekse yoghurt op en strooi de komijn erover

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen