CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Gekoelde gele paprikasoep en verkruimelde kwarteleitjesSpeciaal

Categorie: 

MENU 2010

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Ingrediënten

  • 5 eetlepel(s) olijfolie
  • 4 stuk(s) gele paprika's in stukjes
  • 4 tenen knoflook, fijn gehakt
  • 4 eetlepel(s) dragon, fijn gehakt
  • 1000 mililiter kippenbouillon
  • 3 sneetje(s) oud witbrood, verkuimeld
  • 12 stuk(s) kwarteleitjes, gekookt
  • benodigde zout en peper

Gekoelde gele paprikasoep en verkruimelde kwarteleitjes Werkwijze

Bereiding:

Kook de kwarteleitjes en laat ze afkoelen.

Verwarm 3 el olijfolie in een pan en fruit de paprika’s en knoflook heel zachtjes

3 min. Voeg de bouillon en 1 el dragon toe en kook de paprika’s in 10 min zachtjes gaar.

Pureer de paprikasoep in de blender. Schenk de soep door een zeef in een kom en laat hem afkoelen.

Verhit de resterende olie in een koekenpan en bak het broodkruim al omscheppende goudbruin. Doe het kruim in een kommetje, schep de rest van de dragon erdoor en voeg naar smaak zout en peper toe.

Serveren:

Schenk de soep in 12 kleine glazen en verkruimel een kwarteleitje per glas. Schep er wat broodkruim over.

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen