CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Selderijtoastjes met haring

Categorie: 
Maand: 

MENU 2009

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Ingrediënten

  • 12 stuk(s) haringfilets
  • 1 stuk(s) knolselderij
  • 1 stuk(s) citroen, sao
  • 6 eetlepel(s) Griekse volle yoghurt
  • 2 eetlepel(s) dille
  • 2 eetlepel(s) pijnboompitten
  • 1 stuk(s) flinke appel
  • benodigde peper en zout

Selderijtoastjes met haring Werkwijze

Bereiding:

Schil de knolselderij, snijd in niet te dikke plakken en kook in ca. 10 min. beetgaar in water met de helft van citroensap en zout.

Koud afspoelen en in vierkantjes snijden (toastgrootte)

Maak een mengsel van de kwark, dille, citroensap, geroosterde pijnboompitten en de geraspte appel.

Serveren:

Bestrijk de selderijtoastjes met het kwark mengsel en leg er een stukje haring op.

Prik eventueel vast met een cocktailprikker en schenk er een korenwijntje bij.

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen