CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Rouleau van gevogelte

Categorie: 
Maand: 

MENU 2016

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Ingrediënten

  • 2 stuk(s) kipfilet
  • 4 eetlepel(s) truffelpasta (goede kwaliteit)
  • 48 stuk(s) groene aspergepunten (mini)
  • benodigde boter
  • benodigde zout en peper

Rouleau van gevogelte Werkwijze

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Zet 12 zwarte langwerpige borden in de warmhoudkast

Bereiding

Sla de kipfilets plat tussen 2 velletjes plasticfolie tot ongeveer 8 mm dikte.

Bestrijk de kipfilets met de truffelpasta. Strooi er zout en peper over.

Rol de kipfilets voorzichtig op.

Verpak de rol in aluminiumfolie en gaar de rol circa 20 min in een oven van 180 °C.

Haal ze uit de oven en laat afkoelen en verwijder het aluminiumfolie.

Kook de asperges 3 min in water met zout.

Laat ze goed uitlekken en haal ze door een beetje boter.

Serveren:

Snijd de rouleau in 24 mooie plakken.

Leg vier aspergepunten op het bord en leg daar 2 plakjes van de rouleau op.

Serveer uit.

Commentaren

3
woensdag 16 maart 2016
Brigade 11 gerecht 7.7 wijn 7.4 - René Desjardijn