CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Gegrilde vijgen

Categorie: 
Maand: 

MENU 2008

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Ingredienten

  • 18 stuks verse vijgen
  • 200 gram gorgonzola
  • 12 plakken Parmaham

Dressing

  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 80 mililiter balsamico siroop
  • 120 mililiter olijfolie
  • benodingde peper en zout

Garnering

  • 0.3 deel dressing
  • 2 bossen waterkers

Gegrilde vijgen Werkwijze

Bereiding
Oven voorverwarmen op 200ºC
Halveer de vijgen. Doe de gorgonzola verkruimeld er op.
Meng de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar en druppel 2/3 van de dressing over de vijgen, grill ze 5 min.

Serveren:
Leg de waterkers midden op de borden.
De rest van de dressing er op en er omheen en leg daar de gegrilde vijgen op.
Garneer tot slot met een plakje Parmaham.

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen