CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Champignons met mozzarelle en tijm

Categorie: 
Maand: 

MENU 2008

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Ingredienten

  • 1000 gram champignons, gesneden in kleine plakjes
  • 6 stuks bollen mozzarella
  • takjes verse tijm
  • benodigde zeezout en peper
  • benodigde olijfolie (van goede kwaliteit)
  • 2 stuks stokbrood

Champignons met mozzarelle en tijm Werkwijze

Bereiding: 
Neem een bakplaat en spreid daarop de champignons in een enkele laag uit. (eventueel verdelen over meerdere bakplaten) Sprenkel er wat olijfolie over en zet 3 minuten onder de grill.
Leg op elk bord een laagje champignons, verdeel de kaas (in plakken gesneden en uit elkaar getrokken) erover, Leg hierop de tijmblaadjes en voeg peper en zout naar smaak toe. Besprenkel het geheel met olijfolie en zet het boord onder de grill.
Grilleer tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
Serveer er stokbrood bij.

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen