CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Artisjok 'en cocotte'

Categorie: 
Maand: 

MENU 2017

 

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Artisjokken

  • 12 stuks artisjokken, middelmaat
  • benodigde zout

Bechamelsaue

  • 2 eetlepels boter
  • 3 èetlepels bloem
  • 200 mililiter melk
  • 200 mililiter room
  • benodigde nootmuskaat
  • benodigde zout en peper
  • 1 bosje bieslook
  • 4 eetlepels kappertjes
  • 50 gram Parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels mosterd
  • 0.5 stuks citroen
  • 12 stuks eierdooiers
  • 12 stuks zomerse servetten

Artisjok 'en cocotte' Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen