CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Amandelkip met taartje van groene groenten en salsa verde

Categorie: 
Maand: 

MENU 2017

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Amandelkip

  • 12 stuks `kippendijen, ontbeend
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • 1 stuks citroen (rasp en sap)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • 80 gram blanke hele amandelen
  • 4 eetlepels krenten
  • 12 takjes oregano

Taartje van groene groenten

  • 6 velletjes bladerdeeg
  • 80 gram Hollandse kaas, geraspt
  • 150 gram peultjes
  • 200 gram sugarsnaps
  • 200 gram doperwten (diepvries)
  • 30 gram geschaafde amandelen

Salsa verde

  • 15 gram bladpeterselie (ca 2 handen)
  • 15 gram muntblaadjes (ca 2handen)
  • 1 stuks citroen (rasp en sap)
  • 1 eetlepel mosterd
  • 60 mililiter olijfolie

Amandelkip met taartje van groene groenten en salsa verde Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen