CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Roquefortsoufflé

Categorie: 
Maand: 

MENU 2017

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Ingredienten

  • 50 gram boter
  • 50 gram bloem
  • 700 mililiter melk
  • zout en peper
  • 400 gram roquefort
  • 150 gram Parmezaan
  • 10 stuks eiwitten
  • 6 eetlepels paneermeel
  • 12 stuks kleine soufflébakjes
  • 12 stuks papierkleedjes

Roquefortsoufflé Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen