CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Chocolademeringues met fleur de sel en nchocolade ijsbolletje

Categorie: 
Maand: 

MENU 2017

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Chocoloademeringues

  • 3 stuks eiwitten
  • 200 gram basterdsuiker
  • 50 gram pure chocola (70%)
  • 1 eetlepel fleur de sel

Vulling

  • 50 gram pure chocolade (70%)
  • 200 mililiter verse roomkaas

Chocolade ijsbolletje

  • 200 gram pure chocolade (70%)
  • 300 mililiter melk
  • 4 stuks eierdooiers
  • 80 gram donkere basterdsuiker
  • 200 mililiter slagroom
  • 100 gram walnotern

Garnering

  • 50 gram chocolade (grof raspen)

Chocolademeringues met fleur de sel en nchocolade ijsbolletje Werkwijze

MENU 2017

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen