CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Biefstuk met Bearnaisesaus en Franse frietjes

Categorie: 
Maand: 

MENU 2017

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Bearnaisesaus

  • 600 mililiter pinot gris
  • 4 stuks kleine sjalotjes
  • 10 takjes dragon (8+2)
  • 4 takjes peterselie
  • 4 stuks eierdooiers
  • 250 gram boter

Biefstuk

  • 900 gram lendebiefstuk
  • 80 gram roomboter

Franse frietjes

  • 1500 gram agria bonken
  • 1000 mililiter arachideolie

Salade

  • 100 gram veldsla
  • 150 gram blauwe bessen
  • 70 gram pecannoten

Vinaigrette

  • 100 gram creme fraiche
  • olie en azijn
  • peper en zout
  • mosterd
  • gembernat

Biefstuk met Bearnaisesaus en Franse frietjes Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen