CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Kaasvariaties met verse vruchten

Categorie: 
Maand: 

MENU 2017

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Abrikozenjam

  • 4 stuks abrikozen
  • 40 gram geleisuiker

Kletskopje

  • 40 mililiter jus d'orange
  • 50 gram boter
  • 50 gram sesamzaad
  • 25 gram bloem
  • 80 gram poedersuiker
  • snufje zout

Appelschijfjes

  • 1 stuks appel, Granny Smith

Kaas

  • 200 gram mascarpone
  • 175 gram gorgonzola
  • 200 gram brie
  • 300 gram chavroux geitenkaas

Garnering

  • 1 stuks granaatappel
  • 60 gram walnoten

Kaasvariaties met verse vruchten Werkwijze

MENU 2017

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen