CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Crepes Suzette met vanille-ijs

Categorie: 
Maand: 

MENU 2017

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Crepes

  • 200 gram bloem
  • 3 stuks eieren
  • 20 gram vanillesuiker (zakjes)
  • 110 gram suiker (10+100)
  • zout
  • 570 mililiter melk
  • 100 gram boter (50+50)

Saus

  • 6 stuks sinaasappelen
  • 1 stuk citroen
  • 60 mililiter grand marnier
  • 60 mililiter cointreau

Vanille-ijs

  • 300 mililiter slagroom
  • 700 mililiter volle melk
  • 200 gram zeer fijne kristalsuiker
  • 30 gram magere melkpoeder
  • 2 stuks vanillestokjes
  • 8 stuks eidooiers

Crepes Suzette met vanille-ijs Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen