CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Paling in saffraansaus met een fleuron

Categorie: 
Maand: 

MENU 2017

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Paling

  • 4 stuks duimdikke gerookte palingen

Saffraansaus

  • 400 mililiter visbouillon
  • 200 mililiter witte wijn
  • 200 mililiter slagroom
  • 100 gram koude boter
  • 1 envelop saffraan

Fleurons

  • 6 plakjes bladerdeeg
  • 1 stuks ei
  • 20 gram maanzaad

Garnering

  • 12 toefjes veldsla
  • 12 stuks gele minitomaatjes
  • zout en peper

Paling in saffraansaus met een fleuron Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen