CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Paddenstoelenbouillon met kruiden en stiltontoastje

Categorie: 
Maand: 

MENU 2017

 

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Bouillon

  • 3 stuks grote uien
  • 1 stuk winterwortel
  • 3 stengels bleekselderij
  • 2 stuks prei
  • 1 bosje lavas (2 volle handen)
  • 1 bosje platte peterselie (2 volle handen)
  • 2000 mililiter groentebouillon

Paddenstoelen

  • 500 gram kastanjechampignons
  • 1 bosje lenteuitjes

Stiltontoastjes

  • 1 stuks stokbrood (12 sneetjes)
  • 120 gram stilton
  • boter
  • peper en zout

Paddenstoelenbouillon met kruiden en stiltontoastje Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen