CUISINE CULINAIRE RIJNMOND
Vlaardingen
PASSIE VOOR KOKEN
ZOEKEN
Verstuur
Puur natuur
Zonder inspanning geen resultaat
Producten van het seizoen
Koken met passie
Home
Menu's
Menu's en recepten
Maand menu's
Bestellijsten
Kookagenda
Uitgebreid zoeken
Alle recepten
Weetjes
Activiteiten, nieuws & tips
Activiteiten
Nieuws
Kleding
Instructies keuken
Foto's
Archief
Over ons
Algemene informatie
Organisatie
Wie doet wat?
Onderkomen
Menu en wijnen
Lidmaatschap
Chefs examen
Partneravond
Kledingvoorschrift
Huishoudelijk reglement
Aanmelden
Lid worden
Contributie
Informatie
Sint jacobsschelpen met mango-avocadotartaar en balsamicocreme
Categorie:
Voorgerecht
,
Schelpdieren
Maand:
Oktober
MENU 2017
0
0
(
0
Commentaren)
E-mailadres
Afdrukken
Vergelijkbare recepten
Sint-Jacobsnootjes
Ingrediënten
Voor
12
Personen
Mango-avocadotartaar en mangopuree
5
stuks
mango's
3
stuks
avocado's
2
stuks
limoenen (sap)
20
mililiter
limoncello
Sint jacobsschelpen
24
stuks
st jacobsschelpen
boter
Garnering
12
stuks
bloemen van de Oost-Indische kers
80
mililiter
balsamicocreme
Sint jacobsschelpen met mango-avocadotartaar en balsamicocreme Werkwijze
×
Wijzig commentaar
Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen
Terug naar boven
×
Please login to use this feature