CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Sint jacobsschelpen met mango-avocadotartaar en balsamicocreme

Categorie: 
Maand: 

MENU 2017

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Mango-avocadotartaar en mangopuree

  • 5 stuks mango's
  • 3 stuks avocado's
  • 2 stuks limoenen (sap)
  • 20 mililiter limoncello

Sint jacobsschelpen

  • 24 stuks st jacobsschelpen
  • boter

Garnering

  • 12 stuks bloemen van de Oost-Indische kers
  • 80 mililiter balsamicocreme

Sint jacobsschelpen met mango-avocadotartaar en balsamicocreme Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen