CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Kalkoen gevuld met abrikozen en cashewnoten, mosterdsaus en peperonata

Categorie: 
Maand: 

MENU 2017

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Vulling

  • 200 gram cashewnoten
  • 200 gram gedroogde abrikozen
  • 0.5 bosje tijm (1.5 handvol)

Kalkoen

  • 1200 gram kalkoenfilet om op te rollen
  • 3 eetlepels mosterd
  • 6 eetlepels zonnebloemolie

Peperonata

  • 2 stuks rode paprika's
  • 2 stuks groene paprika's
  • 2 stuks gele of oranje paprika's
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels rode wijnazijn
  • 2 eetlepels kristalsuiker
  • zout

Mosterdsaus

  • 40 gram bloem
  • 40 gram boter
  • 500 mililiter bouillon
  • 3 eetlepels mosterd
  • keukentouw

Kalkoen gevuld met abrikozen en cashewnoten, mosterdsaus en peperonata Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen