CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Gezouten caramel met appelroom

Categorie: 
Maand: 

MENU 2017

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Caramel

  • 60 gram boter
  • 250 gram bruine suiker
  • 60 mililiter melk
  • 60 gram smeuige pindakaas
  • 3 snufjes grof zout
  • 30 gram pure chocolade (70%)
  • 1 theelepel vanillesuiker
  • 180 gram poedersuiker

Appelroom

  • 3 blaadjes gelatine
  • 2 stuks eieren (1 ei en 1 eidooier)
  • 40 gram suiker
  • 1 potje appelcompote (370 ml)
  • 150 mililiter slagroom

Filodeegrepen

  • 2 vellen filodeeg
  • 50 mililiter water
  • 65 gram suiker

Caramelsaus

  • 100 gram kristalsuiker
  • 35 mililiter water
  • 100 mililiter slagroom
  • 1 mespunt zout

Garnering

  • 2 stuks appels, Elstar

Gezouten caramel met appelroom Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen