CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Trio van voorgerechten

Categorie: 
Maand: 

MENU 2017

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Groene hamkroketten

  • 50 gram boter
  • 100 gram bloem
  • 300 mililiter kippenbouillon
  • 40 gram parmezaanse kaas
  • 150 gram rauwe ham b.v. Serrano of Parma (plakken)
  • 200 gram diepvriesdoperwten (ontdooid)
  • frituurolie
  • peper en zout

Korstje voor kroketten

  • 40 gram bloem met wat peper en zout
  • 1 stuks ei losgeklopt met 2 el water
  • 100 gram panko
  • (Japans broodkruim)

Zalmcakejes

  • 200 gram zalmfilet zonder vel en graat
  • 1 eetlepel panko
  • 0.5 stuks ei (losgeklopt)
  • 2 theelepels limoenzestes
  • limoensap naar smaak
  • 2 eetlepels gehakte dille (1+1)
  • 2 eetlepels gehakte bieslook (1+1)
  • 50 gram boter
  • peper en zout

Kaasballetjes

  • 50 gram panko
  • 150 gram Manchego (oude Spaanse schapenkaas)
  • 12 sprieten bieslook
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 2 stuks ei (eiwitten)
  • olie om te frituren

Mosterd roomsaus

  • 4 eetlepels scherpe mosterd
  • 1 stuks citroen (sap)
  • 200 gram room
  • 6 sprieten bieslook
  • zout en versgemalen peper

Garnering

  • 24 sprieten bieslook

Trio van voorgerechten Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen