CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Pastinaaksoep met gekruide pastinaak en peterselieolie

Categorie: 
Maand: 

MENU 2017

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Ingredienten

  • 100 gram boter (70+30)
  • 5 tene knoflook (3-1-1)
  • 150 gram ui
  • 1200 mililiter groentebouillon
  • 600 gram pastinaak (500+100)
  • 200 gram knolselderij

Gekrulde pastinaak

  • 1 theelepel anijspoeder
  • 0.5 theelepel komijnpoeder

Peterselieolie

  • 0.5 bos platte peterselie
  • olijfolie
  • 30 gram boter
  • 12 stuks dunne soepstengels

Pastinaaksoep met gekruide pastinaak en peterselieolie Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen