CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Varkens stoofpot met rijst en sugarsnaps

Categorie: 
Maand: 

MENU 2017

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Varkensstoofpot

  • 1500 gram doorregen spek (zonder botten, zonder zwoerd)
  • 10 tenen knoflook
  • 4 stuks rode ui, ca 300 g
  • 4 stuks paprika's, b.v. rood,groen,geel,oranje
  • 4 centimeter verse gember
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • 200 mililiter witte balsamico
  • 150 mililiter licht Japanse sojasaus (Kikkoman)
  • 7 blaadjes laurier
  • 1 eetlepel peperkorrels
  • arachide of milde olijfolie
  • 100 mililiter water

Rijst

  • 250 gram wilde rijst

Sugarsnaps

  • 500 gram sugarsnaps
  • 10 gram boter

Varkens stoofpot met rijst en sugarsnaps Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen