CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Forel op een bedje van venkel

Categorie: 
Maand: 

MENU 2017

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Forel

  • 12 stuks forelfilets met vel
  • 3 stuks grapefruits
  • 3 stuks venkel middelgroot
  • 600 mililiter kippenbouillon
  • 220 gram creme fraiche
  • 30 mililiter Pernod
  • 4 stuks perssinaasappels
  • 50 gram hazelnoten
  • 4 stuks radijs
  • 1 bakje Daikon Cress of Sakura Cress
  • 1 potje zwart vulkanisch zout
  • 75 gram boter
  • 130 mililiter fijne olijfolie (100+30)

Forel op een bedje van venkel Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen