CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Gepocheerd eitje met morillesaus

Categorie: 
Maand: 

MENU 2017

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Ingredienten

  • 12 stuks kakelverse hoeve eitjes (klein)
  • azijn

Aardappelsalade

  • 1200 gram aardappelen vastkokend
  • 40 gram augurk (zoetzuur)
  • 40 gram kappertjes
  • 40 sprieten bieslook
  • 100 gram mayonaise
  • 20 mililiter olijfolie

Morillesaus

  • 100 gram boter
  • 2 stuks katenspek (plakjes)
  • 4 stuks sjalotjes
  • 300 gram champignons
  • 6 takjes tijm
  • 2 mestpuntjes kerrie
  • 1100 mililiter runderbouillon (800+300)
  • 25 gram morilles gefroogd
  • 300 mililiter Madeira
  • 400 mililier room

Ibericoham

  • 30 stuks Ibericoham plakjes (dun gesneden)

Spinaziemousseline

  • 600 gram spinazie
  • 400 mililiter room

Aardappelchips

  • 300 gram aardappelen, kruimig
  • 200 mililiter arachideolie

Garnering

  • 1 bakje Persinette Cress
  • huishoudfolie

Gepocheerd eitje met morillesaus Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen