CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Hertenrugfilet met groentetuintje

Categorie: 
Maand: 

MENU 2017

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Hertenrugfilet

  • 900 gram hertenrugfilet (aan 1 stuk)
  • 60 mililiter olijfolie, extra vierge
  • 30 gram boter

Groentetuintje

  • 1 bakje kleine groene asperges
  • 250 gram spruitjes
  • 1 stuks bloemkool, middelgroot
  • 500 gram gemengde paddenstoelen
  • 90 gram boter (50+20+20)
  • 30 mililiter olijfolie

Zuurkool

  • 250 gram zuurkool naturel
  • 40 gram ganzenvet
  • 15 gram suiker
  • 4 stuks jeneverbessen
  • 2 stuks laurierblaadjes
  • 4 stuks kruidnagels

Aardappelpuree

  • 1000 gram aardappelen, kruimig
  • 50 gram boter
  • 125 mililiter creme fraiche
  • 500 mililiter melk
  • 40 sprieten bieslook
  • 2 eetlepels kervel, gehakt

Rode wijnsaus

  • 2 potjes wildfond (380 ml)
  • 400 mililiter rode wijn
  • 400 mililiter rode port
  • 20 gram grove mosterd
  • 100 gram boter

Augurkengelei

  • 100 gram augurken zoetzuur
  • 50 mililiter augurkennat
  • 3 blaadjes gelatine

Garnering

  • 1 bakje Tahoon Cress (notensmaak)
  • 1 pak ontbijtkoek (ONGESNEDEN)

Hertenrugfilet met groentetuintje Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen