CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Kruidkoek dessert

Categorie: 
Maand: 

MENU 2017

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Ingredienten

  • 900 mililiter room (200+500+200)
  • 600 mililiter melk (350+250)
  • 8 stuks eidooiers
  • 245 gram suiker (120+40+40+30+15)
  • 9 stuks eieren (6+3)
  • 125 gram kruidkoek
  • 1 theelepel aceto balsamico
  • 1.25 theelepel piment (1+0.25)
  • 0.25 kleine pollepel glucosestroop
  • 3.5 theelepel speculaaskruiden
  • 6 blaadjes gelatine
  • 150 gram witte chocolade gallets
  • 4 stuks baluwe of rode pruimen
  • 125 gram amandelmeel
  • 125 gram poedersuiker
  • 20 gram bloem
  • 40 gram boter
  • 40 mililiter Jaegermeister
  • bakpapier

Kruidkoek dessert Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen