CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Bonbons van gemarineerde ossenhaas gevuld met aardappelsalade, Parmezaan, rucola en balsamico-vinaigrette

Categorie: 
Maand: 

MENU 2018

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Vinaigrette

  • 75 mililiter donkere balsamicoazijn
  • 70 mililiter rode port
  • 30 mililiter rode wijn
  • 30 gram sjalot
  • 50 mililiter druivenpitolie
  • 50 mililiter olijfolie

Aardappelsalade

  • 6 stuks grote aardappelen (Nicola)
  • 2.5 takjes tijm
  • 2 theelepels kummel (heel)
  • 200 gram mager gerookt spek
  • 0.5 bosje bieslook
  • 125 gram creme fraiche
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 eetlepel room

Bonbons

  • 600 gram ossenhaas

Garnering

  • 24 plakjes pancetta
  • 75 gram rucola
  • 100 gram Parmezaanse kaas (krullen)
  • 50 gram pijnboompitten
  • plasticfolie
  • kleine ijsbolletjestang

Bonbons van gemarineerde ossenhaas gevuld met aardappelsalade, Parmezaan, rucola en balsamico-vinaigrette Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen