CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Currysoep met king prawns, paksoi en twister

Categorie: 
Maand: 

MENU 2018

Ingrediënten

Voor 12 Personen

King prawns

  • 12 stuks king prawns (gamba's zonder kop)
  • 2 eetlepels verse koriander
  • 1 stengel citroengras
  • 150 mililiter arachideolie

Currysoep

  • 2 stuks granny smith appels
  • 0.5 stuk ananas (andere helft voor dessert)
  • 1 stuk mango
  • 2 stuks uien
  • 60 gram gemberwortel
  • 50 mililiter arachideolie
  • 0.5 eetlepel currypasta
  • 1.5 eetlepel kerriepoeder
  • 1000 mililiter gevogeltebouillon
  • 500 mililiter melk
  • 500 mililiter kokosmelk
  • 0.5 bos verse munt
  • 0.5 bos verse basilicum

Paksoi

  • 1 stuk paksoi

Pikante twister

  • 5 plakken bladerdeeg (diepvries)
  • 1 stuks ei (eidooier)
  • maanzaad
  • zeezout

Currysoep met king prawns, paksoi en twister Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen