CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Rode poonfilet met polenta en bospeencreme

Categorie: 
Maand: 

MENU 2018

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Ingredienten

  • 12 stuks rode poonfilet

Polenta

  • 250 mililiter water
  • 250 mililiter melk
  • 1 teentje knoflook
  • 1 takje rozemarijn
  • 200 gram polenta (maisbloem 150+50)
  • 50 gram Parmezaanse kaas, geraspt

Bospeencreme

  • 1 bos bospeen
  • 0.5 stuk sinaasappel
  • 30 gram boter

Tomaat-doperwten

  • 4 stuks pomodori-tomaten
  • blaadjes basilicum
  • blaadjes kervel
  • blaadjes dragon
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel witte balsamico-azijn
  • 200 gram fijne doperwten (diepvries)

Rode poonfilet met polenta en bospeencreme Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen