CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Gebraden eendenborstfilet met bietjes, paddenstoelen en peperige saus

Categorie: 
Maand: 

MENU 2018

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Ingredienten

  • 6 stuks tamme eendenborstfilets
  • zout en peper

Peperige saus

  • 300 mililiter rode port
  • 300 mililiter rode wijn
  • 150 mililiter wildfond
  • 1 eetlepel peperkorrels
  • 75 gram boter (koud)

Bietjes

  • 700 gram rode bietjes
  • 1000 mililiter bietensap
  • 2 blaadjes laurier
  • 2 eetlepels rode wijnazijn

Peren

  • 2 stuks handperen
  • 4 eetlepels witte wijn
  • 1 eetlepel water
  • 1 theelepel kaneel, kruidnagel en steranijs (gemixt)

Paddenstoelen

  • 200 gram gemengde paddenstoelen
  • 1 bakje cress

Gebraden eendenborstfilet met bietjes, paddenstoelen en peperige saus Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen