CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Mozaiek van rood fruit en ananas

Categorie: 
Maand: 

MENU 2018

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Vruchtengelei en saus

  • 240 gram kristalsuiker
  • 12 blaadjes gelatine
  • 120 mililiter water
  • 300 mililiter Muscat Beaumes de Venise
  • 200 gram frambozen
  • 200 gram bramen
  • 50 gram poedersuiker

Rozemarijnsiroop

  • 160 gram suiker
  • 200 mililiter water
  • 4 takjes rozemarijn

Ananas

  • 0.5 stuks verse rijpe ananas (andere helft soep)
  • 2 stuks cakeblikken
  • huishoudfolie

Mozaiek van rood fruit en ananas Werkwijze

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen