CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Heilbotlolly met wasabimayo

Categorie: 
Maand: 

MENU 2013

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Ingrediënten

  • COM_YOORECIPE_UNITS_AFGESTREKEN frituurolie
  • 300 mililiter mayonaise
  • 0.75 theelepel(s) wasibipasta
  • 500 gram ongebakken gekleurde kroepoek (toko)
  • 3 zakje(s) mix voor tempura
  • 300 gram heilbot in gelijke blokjes
  • benodigde zout
  • benodigde peper

Heilbotlolly met wasabimayo Werkwijze

Bereiding:

Verwarm de olie in de frituurpan op 190 °C.

Meng de wasabi door de mayonaise.

Maal de kroepoek tot korrels in de keukenmachine.

Bereid de tempuramix volgens de beschrijving op het pak.

Bestrooi de heilbot met zout en peper.

Haal de heilbotblokjes door de tempuramix en wentel ze daarna door de kroepoekkorrels.

Frituur ze goudbruin in de olie.

De kroepoek zwelt in de olie snel op en maakt de buitenkant heel krokant

Serveren:

Steek een grote prikker in de heilbot en serveer de wasabimayonaise in een kommetje ernaast.

 

n.b. Deze amuse kan ook gecombineerd worden met de courgetterolletjes

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen