CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Meloenshake met garnalen

Categorie: 
Maand: 

MENU 2018

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Ingredienten

  • 1 stuks galiameloen (ca 500/600 ml puree)
  • 350 mililiter Moscato d' Asti
  • 200 mililiter Griekse yogurt
  • 150 gram Hollandse garnalen
  • dille (garnering)
  • 12 stuks sherry glazen

Meloenshake met garnalen Werkwijze

Bereiding:

Schil de meloen en snijd in grove stukken. Pureer de meloen in de blender samen met de wijn en yoghurt tot een shake. Laat goed afkoelen.

Roer voor het serveren het geheel onder toevoeging van de garnalen goed door. Verdeel de shake over de glazen.

Serveren:

Plaats glas met een lepel op een bord en garneer met wat dille.

 

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen