CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Tonijncarpaccio met krokante kappertjesdressing

Categorie: 
Maand: 

MENU 2013

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Dressing

  • 150 mililiter olijfolie
  • 4 eetlepel(s) gezouten kappertjes, goed afgespoeld
  • 1 stuk(s) citroen (rasp)
  • 0.5 stuk(s) limoen (sap)
  • 4 eetlepel(s) grof gehakte takjes dille
  • benodigde zwarte peper, versgemalen

Tonijncarpaccio

  • 100 gram rucola
  • 500 gram verse tonijn
  • 100 mililiter citroenolijfolie

Ingrediënten

  • 400 gram haricots verts

Tonijncarpaccio met krokante kappertjesdressing Werkwijze

Bereiding:

Haricots verts

Blancheer de bonen in gezouten water beetgaar en spoel onder koud water af en laat ze uitlekken.

Dressing

Verhit voor de dressing een koekenpan op half hoog vuur. Doe olie, de goed afgespoelde kappertjes en citroenrasp in de pan en bak 4 min tot alles krokant is.

Haal de pan van het vuur en voeg de gehakte dille, limoensap en peper toe.

Laat afkoelen.

Serveren:

Verdeel de rucola en bonen over de borden en besprenkel met de citroenolie.

Snij de tonijn met de snijmachine in dunne plakjes en verdeel over de bordjes.

Nappeer de dressing over het geheel en serveer direct.

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen